zaterdag 3 oktober 2009

Onze Jesse...

Onze Jesse weet heel goed wat hij wil. Hij is dan nog geen zes maanden maar communiceren kan hij!!!

Als hij wordt vastgehouden en hij wil naar iemand anders (meestal mama) dan leunt hij ernaartoe, schreeuwt hard en bij geen gehoor... huilt hij.

Als hij iets wil grijpen (zoals bijvoorbeeld nu het draadje van het internet) dan gooit hij zichzelf ernaartoe, grijpt het, schreeuwt hard en als hij het niet krijgt of het wordt afgepakt... u raadt het al... huilt hij. Dit huilen is niet zomaar huilen maar krijsen! Hij is ook niet af te leiden met een ander speeltje want hij blijft intens kijken naar hetgeen hij wil.

Hij houdt de wereld in de gaten, ook tijdens het drinken aan de borst leunt hij regelmatig naar achter om alles (desnoods ondersteboven)te kunnen zien, of kijkt ineens opzij en neemt dan (AU!) soms een stukje mama mee.

Sinds kort is hij zijn stem aan het ontdekken en schreeuwt en gilt de hele dag op zijn allerhardst. kortom: Jesse leeft intens, intens gelukkig met de dingen die hem lukken en intens gefrustreerd met wat hij nog niet voor elkaar krijgt.

En wij? wij leven intens met hem mee... Wij genieten volop van ons manneke en zijn hierdoor intens gelukkig, maar soms, (of eigenlijk vaak) ook best wel intens... heel intens... uhm... moe... ;-)

1 opmerking: